Disse faldgruber er der ved billeje

Disse faldgruber er der ved billeje

Billeje er yderst populært, og mange vælger at bruge denne løsning til, at få en bil til rådighed i en periode.

Der findes mange forskellige biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig billeje både her i Danmark og i udlandet.

Når du finder en billig billeje, så er det vigtigt, at være omhyggelig, da der er nogle faldgruber ved billeje, som du skal være opmærksom på.

Hvis du ikke er opmærksom på disse faldgruber, kan du risikere at det bliver en dyr fornøjelse, eller du får en dårlig oplevelse med billeje.

I denne artikel vil vi komme ind på tre faldgruber, som du skal være opmærksom på, før du underskriver lejekontrakten hos biludlejningsfirmaet.

Gennemgå altid bilen før du kører fra biludlejningsfirmaet

Inden du kører fra biludlejningsfirmaet i den lejede bil, så bør du gennemgå udlejningsbilen grundigt for alle fejl og mangler.

Ved at undersøge bilen grundigt er du sikker på, du ikke kommer til at hæfte for nogle fejl og mangler, som du ikke har påført bilen.

I langt de fleste tilfælde vil en ansat fra biludlejningsfirmaet gå med dig rundt om bilen for at undersøge bilen, og skrive de fejl og mangler ned i finder ved en gennemgang, så du ikke hæfter for dem senere.

Det også en god ide, at tage nogle billeder af de fejl og mangler i har fundet på bilen, så du kan dokumentere dem, hvis der skulle blive noget på et senere tidspunkt.

Husk altid at få en kopi af denne rapport, der bliver udarbejdet ang. fejl og mangler.

Undersøg forsikringsforholdene

Biludlejningsfirmaerne er kendt for, at være gode til at sælge en ekstra forsikringer, og i nogle tilfælde er disse forsikringer ikke nødvendige, da du allerede har dem igennem en tredje part.

Hvis du lejer en bil igennem en 3. parts formidler f.eks. Car Rentals så har de deres egen forsikring der følger med i billejen, og derved vil en forsikring hos biludlejningsfirmaet være penge ud af vinduet.

Der er også nogle Master Card der har billeje forsikring inkluderet, hvilket betyder du kan spare bilforsikringen ved biludlejningsfirmaet.

Stor prisforskel på billeje

Ligesom med alt andet du skal købe/leje, så kan der være kæmpe prisforskel på billeje, og du kan spare en del penge ved, at undersøge markedet grundigt, før du lejer en bil.

Der findes nogle søgemaskiner der sammenligner billeje på tværs biludlejningsfirmaerne, og med disse søgemaskiner sparer du både tid og penge.

Du kan også selv undersøge hver eneste biludlejningsfirmas hjemmeside, men dette tager bare meget tid, og er svære at sammenligne end den førnævnte søgemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *