3 Gode grunde til du skal havde et el-løbehjul

el-løbehjul

3 Gode grunde til du skal havde et el-løbehjul

El-løbehjul har taget Danmark med storm. lige siden det blev lovliggjort, at bruge dem på de danske veje. (Den 17. januar 2019 trådte en forsøgsordning i kraft, der gjorde el-løbehjul lovlige.) De danske butikker der sælger el-løbehjulene, har også mærket et stort boost i salget efter denne forsøgsordning tråde i kraft. I dette indlæg vil vi komme med tre gode grunde til, hvorfor du skal anskaffe dig et el-løbehjul.

Kom nemt og hurtigt rundt

Med et el-løbehjul er det nemt og hurtigt at komme rundt omkring, hvilke gør det specielt velegnet til at komme rundt i byen eller tage med på camping. Et el-løbehjul har en maks. hastighed på ca. 25 km/t, hvilke er en god fart til et løbehjul.  Derudover har de fleste el-løbehjul en rækkevidde på over 20 km på en ladning. Med 25 km/t og en rækkevidde på over 20 km, kan et el-løbehjul nemt erstatte behovet for en cykel, scooter eller knallert. Hvis du primært kører små turer i din bil, så kan et el-løbehjul måske også erstatte behovet for en bil.

Billig i drift

Et el-løbehjul er et yderst billigt transportmiddel, og det koster kun ca. 2-5 kr. pr. opladning. Og som tidligere nævnt så kan et el-løbehjul kører over 20 km. pr. opladning. Så det er altså nogle billige kilometer, og du vil kunne opnå store besparelser, hvis du kan bruge el-løbehjulet, som erstatning for scooter, knallert eller bil. Derudover er elmotorer generelt også billigere i drift, da der ikke er så mange mekaniske dele, der kan gå i stykker på en elmotor, ligesom der kan på en almindelig brændstofmotor. Med et el-løbehjul skal der hellere ikke foretages noget rutine serviceeftersyn, ligesom der skal ved brændstof motorer, hvilke også giver en stor besparelse.

Tag det med overalt

De fleste el-løbehjul er lavet i et kompakt design, hvilke betyder de kan foldes sammen, så de fylder minimalt. Når disse el-løbehjul er foldet sammen, kan de nemt passe bag i bagagerummet på bilen. På den måde kan du nemt, fragte el-løbehjulet med på ferie eller andre steder, hvor det er ideelt med et el-løbehjul, så du nemt kan komme rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *