Derfor skal du flexlease din næste bil

flexleasing

Derfor skal du flexlease din næste bil

Står du, og skal havde en ny bil, så står du helt sikkert med overvejelserne om, hvorvidt du skal købe eller flexlease din nye bil.

Der er nogle tommelfingerregler, der som regel bruges til en hurtig vurdering om, køb af bil eller flexleasing er mest hensigtsmæssigt.

Hvis du er på udkig efter en bil der har en markedspris på over 300.000 kr. inkl. registreringsafgift, så er det ofte, at flexleasing er den bedste og billigste løsning.

Men er du derimod på udkig efter en bil til en lavere markedspris end 300.000 kr. inkl. registreringsafgift, så er køb af bil ofte den bedste og billigste løsning.

Hvis man vil havde en mere konkret vurdering, så kan man kontakte Nordicleasing.dk, som tilbyder; Audi leasing, BMW leasing, Mercedes leasing, osv. og få dem til at lave en konkret vurdering ud fra dine kriterier.

Slip for at betale den fulde registreringsafgiften på én gang

Hvis du vælger flexleasing til din næste bil, så får du fordel af, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift på bilen på én gang, ligesom vi kender fra traditionelt køb af bil.

Med flexleasing skal registreringsafgift betales i små rater i hele leasingperioden.

Størrelsen på disse rater er forskellige og kommer an på bilens markedspris og alder.

Nedenstående kan du se raterne på registreringsafgiften:

0-3 Måneder – 2% registreringsafgift

3-36 Måneder – 1% registreringsafgift

Over 36 måneder – 0,5% registreringsafgift

Lavere værditab og billigere forsikring

På grund af at der ikke er betalt fuld registreringsafgift på leasingbilen, så får leasingtager også den fordel, at bilens værditab bliver mindre, da bilens markedspris er væsentlig mindre uden registreringsafgift.

Det betyder, når bilen engang skal sælges, så vil leasingtager få et langt mindre værditab end, hvis han/hun skulle sælge samme bil med fuld registreringsafgift.

Derudover er forsikringen på en leasingbil også langt lavere, da leasingbilens markedspris er væsentlig lavere end, hvis den havde været med fuld dansk registreringsafgift.

Dette har stor indflydelse på prisen på leasingbilens forsikring, da forsikringsselskabet kun skal forsikre bilen for dens værdi uden registreringsafgift.

Mindre pengebinding i en bil

Med flexleasing slipper du også for, at skulle binde en stor kapital i en bil, du skal nemlig kun betale månedlige leasingydelser, og en evt. ekstraordinær leasingydelse.

Hvis der er en ekstraordinær leasingydelse på leasingbilen, så er den som regel lavere end en traditionel bil finansierings udbetaling på 20%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *